• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

12 Jan 2010

Stacy As Most Favourite Artist For AJL


TAHNIAH STACY!!


Pic credit to Halimi chez

16 ulasan:

  1. tak sia2 aku undi...tapi kenapa tak umumkan???motip???? takpela asal menang...lalalalalala

    BalasPadam
  2. congrats stacy..

    BalasPadam
  3. yeayyyy majuuu setapakk kehadapann nak wat camno juri butaaa :P

    BalasPadam
  4. congratulations at lasttt fiuhhhh :)

    BalasPadam
  5. tahniah .. bangga bah kami

    BalasPadam
  6. YESSS... MEMANG STACY ALWAYS THE BEST...!!! MANA ADA YANG SETANDING...???

    BalasPadam
  7. a ah la... napa tak diumum malam tu??? Pelik sesangat ler...???? Hmmmm....????

    BalasPadam
  8. cmne stacy x bole mng ajl ?? apsl yuna yg xde vokal bole mng?? correction juri bkn bute je tp kurng pendengrn kot ... papew pon tahniah stacy all the best laaa u!

    BalasPadam
  9. relax2 hehe dia ada umum tapi kat post party after ajl tu je...i was there when they announced her as the winner :D

    BalasPadam
  10. yeayyyy yahoooo janji peminat minat stacy bukan juri yang tak layak tuuu :P

    BalasPadam
  11. Tahniah stacy!!! mantapkan sora ya!!! biar kasi malatup!!!

    BalasPadam
  12. teruskan perjuangan mu . peminat mu sentiasa menyokonggg :)

    BalasPadam
  13. SAPE SEBELAH STACY TU ? huhu tahniah seribu kali tahniah itu kemenangan kami jua kan ???

    BalasPadam
  14. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam
  15. tak tau pun hal ni.. apa pun, proud of u stacy.. will always support u.. keep up da good work..!!!

    BalasPadam