• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

12 Jan 2010

Video Persembahan Stacy di AJL - Live

Rehearsel


Live



Video Credit to Halida

23 ulasan:

  1. huh mantap! deserve menang persembahan terbaik kalau international ni , juri buta hati <333

    BalasPadam
  2. aku sangat bannga pada yang menjerit dan tepuk tgn tu tq tq

    BalasPadam
  3. time rehesrsel lebih okey....lighting pun x bape gelap time stacy dance break tu dan step stacy nampak sharp dan menarik...
    syg sgt yg live punye lighting gelap,nampak samar2 je stacy menari..huhu..
    tp stacy still the best...gud luck tuk final hits 1...

    BalasPadam
  4. pening kepala tgk video bwh ni ;x
    yeay ajl most favourite artist :))

    BalasPadam
  5. Thanks halle for the video...

    BalasPadam
  6. kalau stacy anak DATO' SABAH dah juara punya kann upss :)) perjuangkan perjuangan mu di HITS 1 DAN ABPBH !

    BalasPadam
  7. stacy ni popular kan tp syg susah nak menang , sabar usaha tangga kejayaan . wah dato' sabar tuuu

    BalasPadam
  8. alyah pun puji stacy... aku suka persembahan stacy..

    BalasPadam
  9. so kite sokong alyah gak sekarang ni HAHA :) GOODLUCK STACY FOR HITS1 AND ABP

    BalasPadam
  10. dance da ok but suara stacy cam tak berapa dengar...suara stacy macam semput...masa tgk stacy kt stadium putra time rehearsal,much better...gud luck 4 next time

    BalasPadam
  11. final AJL ramai gila suporter jerit menandakan stacy ni disayangi peminat jadi ramai juri jeles :P

    BalasPadam
  12. congart stacy u did very well. Persembahan bertaraf antarabangsa but this is AJL macam - macam boleh berlaku. Just focus the next step untuk perfomance yang akan datang. Wish u good luck

    BalasPadam
  13. kat mana layah puji stacy?

    BalasPadam
  14. alyah puji kat MURAI.COM sila sila baca kosmo jugak yerrr

    BalasPadam
  15. cam nak rak menari ni pun tak boleh menang...how? kalau nak kata step sama takkan nak menari zapin atau makyung plak dengan nyanyi lagu pakai buang????tak paham aku...takpela pasni buat yang lagi bagus ye stacy...yang penting jeritan peminat sume kat u...yang beli album bukan juri atau tv3 tapi peminat kan....tanpa peminat, ko nyanyi bwk budak sekolah baper ramai ke kalau takde peminat nan adola jwbnya...lalalalala

    BalasPadam
  16. JEN TETAP BERBANGGA DENGAN STACY...MANTAP N MELETUP!!!! LOVE U STACY MUAAHHH!!!

    BalasPadam
  17. suara penonton sorak dan menjerit sbnarnya buatkan seorg artis tu 'diterima' bukan ANUGERAH.. DUNIA INI MMG TIADA ADILNYA u did well stacy !

    BalasPadam
  18. sedikit kesal ngan lighting, x nmpak sgt stacy menari part best tu. Mase rehersal ok bile live x ok plak.

    BalasPadam
  19. kenapa video ambik sendiri pun kena chop ngan 'Grand Billiance'?

    BalasPadam
  20. lighting gelap ni ada hikmah, stacy nak terjatuh pun bole cover hihihi :) cutee stacyy

    BalasPadam
  21. tarian penari kurang sharp & srentak... klau x mesti lebih best kan... + suara stacy kasi mntap lg ah biar perfect smpai juling mata semua org hehehe!!!

    dato dh bincang ngan penerbit lor nk buat camno mestila monang!!!

    BalasPadam
  22. haah siap bawak bapak jumpa producer mano tak monangnya kan ?
    haha esok esok suruh uncle anam jumpa producer anugerah tu gerenti monang punya kasi sapu semua ahhaha
    JANGAN MAIN KOTOR LAH DALAM INDUSTRI OKAY SEMUA :)

    BalasPadam
  23. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam