• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

13 Jan 2010

Gaya Baru Stacy







Seperti mana yang telah diberitahu oleh Stacy sendiri, beliau akan membuat satu perubahan kepada imejnya sempena tahun 2010 ini iaitu dengan memotong rambutnya menjadi pendek. Selain itu, faktor kesihatan rambut juga menjadiaspek utama kepada perubahan drastik ini. Ada yang memuji gaya baru ini dan tak kurang juga yang memberikan komen negatif. Namun bagi kami peminat setia Stacy, tak kira dengan gaya bagaimana sekalipun, Stacy tetap cute di mata kami.

24 ulasan:

  1. waahhh..mcm twins pla da..hehe..dua2 cute..

    BalasPadam
  2. i like your new style....mcm bini victoria......

    carina83

    BalasPadam
  3. bini victoria???

    BalasPadam
  4. serius sampai skrg saya tak dapat beza mana satu chaq mana satu stacy... anyone can help me???

    BalasPadam
  5. Chaq ke potong rambut stacy? macam boy sudah rupa dia. sob sob sob

    BalasPadam
  6. nampak gaya maskulin sikit , baru juri bagi markah FULL kann :P
    CUTE CUTE susah nak head banggin dahh :(

    BalasPadam
  7. eh eh TWIN ANAM lahh cute cute chaq cute :p

    BalasPadam
  8. comei & kemas... so so cute!!! yalah mcm twin

    BalasPadam
  9. stacy lagi lawa klau mekap natural camni... seriously!!! muka dia lebih cantik comel & berseri2... klau mekap hilang kecomelan dia... plss stacy mekap nipis2 ja mcm ni cntkkk sgt2

    BalasPadam
  10. setuju make up nipis je dah meletop bah stacy :)

    BalasPadam
  11. kembar ? yelahh upin and ipin haha
    kalau dress up pakai kot msti smart ni ouh

    BalasPadam
  12. cumilnya stacy...hehe..cam twin je ngan chaq!!! love u muaahh!!!

    BalasPadam
  13. can can can cantik nya rambut mu a a a ku suka :)

    BalasPadam
  14. cute la stacy..namapak cm kembar je ngan chaq..he3..

    BalasPadam
  15. comey!comeyy! cute bah! haha..

    BalasPadam
  16. aku rasa stacy sblah kanan haha.. hui comeii nohh .. senang sikit nak masuk pelajaran kann ringan kepalaaa :))

    BalasPadam
  17. errmmm...blouse yang c stacy pakai tu 2010 punya style ka?

    BalasPadam
  18. comel sangat2 ye...terlalu comel.....comellllllllllllllllllll:), takpela pasni stacy bela rambut panjangla yang sihat...tapi yang ni pendek memang cute sangat2...i like it very much!

    BalasPadam
  19. curik gambar ni yer..

    dah letak kat sini with credit..

    klau ada gambar terbaru Stacy yg menarik, sudi2lah share with us yer..

    BalasPadam
  20. stacy...serius...i suka ko punya rambut baru....cantek.......!!!!

    BalasPadam
  21. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam
  22. stacy saya suka imej ni...suka sangt...cantik kiut funky n mmg cantik

    BalasPadam