• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

7 Feb 2009

Sekitar Majlis Cap Goh Meh StacyFrenz

Telah berlangsung sebentar tadi upacara sambutan Cap Goh Meh di perkarangan rumah Aunty Christina di Pandan Mewah. StacyFrenz antara jemputan untuk acara ini, di sampaing tetamu-tetamu yang lain. Majlis berlangsung meriah walaupun tidak ramai ahli yang dapat menghadirkan diri.


Hidangan yang menyelerakan


Sajian istimewa untuk tetamu


Belajar tarian Sumazau


Kos, Abby dan Mrs X pula turut serta menari

-Gambar-gambar lain-

8 ulasan:

  1. Bestnya menari Sumazau. Siapa yg ajar masa tu? En.Kose ker?

    BalasPadam
  2. Seronoknya menari Sumazau tu, baguslah SFC ni, ada mcm2 aktiviti. Liza cadangkan agar SFC buat la perjumpaan beramai2 dan ajak peserta belajar menari Poco2 dan Sumazau beramai2, bukan hanya baik utk kesihatan, tapi merapatkan hubungan sesama ahli.
    P/S: Presiden tu menari pun senyum juga ya, senyom sokmo jer so sweet

    BalasPadam
  3. Nak tanya sikit,presiden tu asyik pakai maju Adidas jer. Bukan maksud saya dia asyik pakai baju yg sama, tapi asyik pakai jenama yg sama. Dengarnya dia model, dia ditaja oleh Adidas ker? - YANA

    BalasPadam
  4. Tahniah SF, aktif menganjurkan aktiviti. Rasa rugi tak pergi, masalahnya majlis tu Friday,saya cadangkan buat lah pada Sabtu atau Ahad. Jgn marah ya presiden,nanti hilang senyuman manis tu,ini cadangfan saja utk kebaikan

    BalasPadam
  5. Huh, sodap sodap makanan tu, tapi den tak dapek join kerana den kek Kg. semlm, nyosal den. SFc rocks

    BalasPadam
  6. Mrs.X rocks...sporting sangat - Amirul

    BalasPadam
  7. Anon,kebetulan jer saya pakai baju Adidas kat beberapa perjumpaan SF.
    TQ pada yg komen pasal majlis SF tapi harap kamu semua join la next majlis atau perjumpaan ya, baru la best.

    BalasPadam
  8. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam