• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
 • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
 • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
 • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
 • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
 • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

9 Feb 2009

BERIADAH SAMBIL BERAMAL -TABUNG NSTP GAZA

Bertempat di Pangsun, Ulu Langat, telah berlangsung majlis Beriadah Sambil Beramal Melalui Tabung NSTP Untuk GAZA anjuran DAVOM disertai oleh kumpuylan-kumpulan kelab peminat yang lain.

Antara yang turut serta termasuklah Stacyfrenz, Saida fc, Tasya fc, Riz fc, Shawal fc, Toi fc dan tentunya Davom. Peserta disajikan dengan acara permainan berkumpulan dan sajian BBQ dan makanan-makanan lainnya yang dibawa oleh peserta sendiri.
Antara artis yang turut hadir ialah Mila, Diddy dan Nurfatima. Objektif untuk mengumpulkan sumbangan untuk tabung NSTP GAZA juga nampaknya berjaya setelah berjaya mengumpulkan sumbangan yang agak banyak juga. Mila sendiri turut membawa tabung berkenanaan dan berjalan mengelilingi kawasan perkelahan tersebut untuk mendapatkan sumbangan dari orang-orang yang datang berkelah.

3 ulasan:

 1. helu stacyfrenz...

  seronok dpt sama2 berpicnic tempoh hari(^_^)v

  eyla linkkan entry ni ke agogo-trek.blogspot.com k.

  BalasPadam
 2. wahh tengok tu,,, posing maut ultraman ala abby, pape pon mmng enjoi la derang ni sat piknik, ada gak yg sampai tegaru2 gatai kiikiiki,,,,,,,,,, 47anmmmm

  BalasPadam
 3. Dengar radio Malaysia online disini

  Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

  *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

  BalasPadam