• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

17 Jan 2010

FINAL HITS 1 ( MUSIM KE 7 )

Pada yang tertanya-tanya bilakah Final Hits 1 dan di mana?. Pertandingan Akhir Hits 1 musim ke tujuh bakal diketahui pada 28 Februari 2010 (Ahad) bertempat di Pusat Konvensyen SACC, Shah Alam, jam 8.30 malam dan dipancarkan secara langsung menerusi saluran TV2.

Masih mengekalkan khidmat juri profesional dalam menentukan lagu manakah yang layak diiktiraf sebagai juara, sepuluh buah lagu yang bakal dipertandingkan adalah Azharina (Rawan), Misha Omar (Cinta Adam & Hawa), Grey Sky Morning (Cinta Gila), Alyah (Tak Mungkin Kerana Sayang), Tomok (Rindu Terhenti), Faizal Tahir (Bencinta), Stacy (Pakai Buang), 6ixth Sense (Khatimah Cinta), Ella (Puisi Hamba) dan Stacy & Adam (Menggegar Dunia).

Pada para penyokong Stacy, datanglah beramai-ramai untuk memberi sokongan. selalunya Lagu Terbaik dipilih oleh juri profesional dan Lagu Paling Popular pula diadili oleh juri awam melalui sms. Jadikan impian anda untuk melihat kemenangan Stacy satu kenyataan dengan mengundi sebanyak mungkin dan cara2nya...selalunya akan di umumkan pada malam pertandingan itu kelak.

12 ulasan:

  1. wow stacy 2 lagu harap stacy buat the best mcm ajl maklomlah hits1 tak femes mcm ajl tuuu upsss

    BalasPadam
  2. wow stacy 2 lagu harap stacy buat the best mcm ajl maklomlah hits1 tak femes mcm ajl tuuu upsss

    BalasPadam
  3. best jugak ni kalau ada STACY mesti rating ramcangan tu tgggi huhu :)

    BalasPadam
  4. Lagu Terbaik "PAKAI BUANG" dan Lagu Paling Popular " MENGGEGAR DUNIA" yeah yeah

    BalasPadam
  5. tak dapat ajl, hits satu pastikan dapat:)..akanku undi habis2san:) hits satu akan jadi glamer sebab stacy ada...dont worry:)

    BalasPadam
  6. huhuh..aku tak dpt nk hadirkan diri....

    p/s : SFC tak de tabung tiket utk org jauh ker???heheh

    BalasPadam
  7. Undi jgn x undi; HITS BUANG ke 32776 spy lagu pakai buang boleh jadi lagu popular. Hrp di Hits, stacy wat experiment utk dance Pakai buang....kreatip yg dikehendaki tv3 (aku pon x tau) tapi smething yg ada kelainan...mgkn main gitar diri tegak (hehehe), bwk bdk3, bwk org tua ka...dance hip hop (hehehe). Nak tgk..blh menang best performance x?

    BalasPadam
  8. tuk hits satu aku bagi cadangan stacy menari makyung remix zapin...konpem org cakap pembaharuannya sangat ada:p takpun kuar pegang kuali masak atas pentas. takpun suh ahli2 stacyfrenz menari dengan stacy pakai cermin mata and sarung tangan berwarna warni nari ala2 cuti2 malaysia...baru satu malaysia:)

    BalasPadam
  9. JOM SUPPORT ,, JURI RTM MMG SUPERB SO MUNGKIN STACY AKAN MENANG PLUS UNDIAN UNDIAN ANDA MARILAH MENGUNDI

    BalasPadam
  10. Doakan yg terbaik utk Stacy, jgn kita lepaskan peluang dia meraih award kali ini.

    BalasPadam
  11. februari ? mak aihh lombat lagii aihh

    BalasPadam
  12. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam