• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

18 Jan 2010

ABPBH SENARAI CALON AKHIR (TOP 5) DIUMUMKAN RABU (20 JAN)

Semua nama calon terbabit akan diumumkan dalam satu majlis bersempena sidang media pada Rabu, 20 Januari ini, jam 3 petang bertempat di Palace of the Golden Horses, Seri Kembangan, Selangor.

Diharapkan agar semua rakan-rakan Stacy @ penyokong mendoakan keputusan terbaik buat Stacy, agar kita semua dapat meneruskan undian untuk Stacy.

Pastikan Diari anda tercatat tarikh berikut, kerana acara kemuncak ABPBH 2009 bakal berlangsung di Arena of Stars, genting Highlands pada 4 April ini.

16 ulasan:

  1. kompem nama stacy dalam list.

    BalasPadam
  2. Thanks sebab beritahu tarikh Anugerah tu. Mcm nilah peminat nak, agar senang arrange cuti kerana next day,kan hari Isnin. Sama mcm Hits 1 tu, kalau X baca kat sini, saya xtau pun bila Finalnya, anyway thanks semua AJK yg war2 kan ini semua.

    BalasPadam
  3. Betul, bukan hanya nak arrange cuti, peminat yg jauh mcm kami ni senanglah arrange masa dan sebagainya kalau tau awal mcm ni, TQ - Adrian

    BalasPadam
  4. harap ada lah nama stacy ni :)

    BalasPadam
  5. april ? whoaa lambatnyaa

    BalasPadam
  6. [color=red]The Most Affordable XRUMER/BACKLINK SERVICE Online!
    The EFFORTLESS and POWERFUL WAY TO BUILD MASSIVE # OF BACKLINKS
    [color=black]
    200,000 BLASTS of your URLs+ Anchor Tex, message, pictures (can be spinned) etc
    $10 USD (shared with other clients like a carpool), or
    $25/200k for exclusive!(you control EVERYTHING)
    $50 Exclusive @ 500,000 blasts.
    (Complete reports will be given to clients)

    [IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1540/arrowdownh.gif[/IMG]
    For orders, questions or concerns? Email: [u]formless.void47 at gmail.com [/u]
    Note:
    1. For STRICT Whitehat sites, it is advised to create buffers to pass on linkjuice. i.e. social bookmarks, cloaked pages etc.
    You can blast the site directly, but it entails risk.
    Using buffers are 100% safe, speaking from experience.
    2. Xrumer is a very technical tool. Just describe to me what sorts of effects you want and well make it happen!
    If you want to buy Xrumer?
    >>>>> http://cloakedlink.com/chzgykebsd <<<<<<

    [color=black]
    -------
    CLIENT 2 SAMPLE SPACE FILLED WITH URLs,Pics and Keywords
    asp.net seo buy fedex seo advisor buy sell text link seo elite discount seo training india buy d link router search engine submission seo seo logic seo jobs in noida beanstalk seo Buy Inbound Links seo sales professional seo bay area seo seo training videos seo manchester seo specialist seo validator seo help files seo qualifications seo support seo info best off page seo boston seo seo dublin legal seo seo searchengine improve seo Xrumer 3 Like Xrumer seo elite affiliate program affordable small business seo seo soft brute force seo engine free optimization search seo perth seo proposal link building seo offsite seo xrumer 4 crack seo cambridge ppc advertising seo indore Buy Xrumer buy quality links seo script new seo technology buy overnight

    -----
    CLIENT 3 SAMPLE SPACE
    [url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/height-gain-supplement]height gain supplement[/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/height-gain-supplement

    [url=http://herpeset.co.cc/cheap/Is-Anyone-Working-On-A-Cure-For-Herpes-Hpv-Herpes-Resveratrol-Herpes.html]is anyone working on a cure for herpes hpv herpes resveratrol herpes[/url]

    http://albinorhinobuds1.onsugar.com/posts/feed

    [url=http://cid-47188feb348e33ee.spaces.live.com/blog/cns!47188FEB348E33EE!146.entry]PanasonicVIERAS1SeriesTC-P58S158-Inch1080pPlasmaHDTV,Black[/url]


    -----
    CLIENT 4 SAMPLE SPACE
    [url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/natural-growth-available-]natural growth available [/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/natural-growth-available-

    [url=http://growyourdick.co.cc/penile/increasing-metabolism]increasing metabolism[/url] http://growyourdick.co.cc/penile/increasing-metabolism

    http://www.discountperfumes.fragrance-direct.info/Where-to-Buy-Best-Selling-Cologne-Sites.html

    http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=plasma-warranty [url=http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=plasma-warranty]plasma warranty[/url]

    [url=http://teethwhiteningstripsreviews.info/xr/laser-teeth-whitening-toronto]over the counter teeth whitening Puerto Rico teeth whjitening ivory white teeth whitening Virgin Islands tooth teeth whitening Québec Waverley YukonAbbotsford Alma[/url]

    -----
    CLIENT 5 SAMPLE SPACE
    [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheap Xrumer Service[/url]
    [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheapest Xrumer Service[/url]
    [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Best Xrumer Service[/url]
    --------
    http://cheappleodinosaurprices2.wetpaint.com/rss2_0/pageReport/updated

    http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/42-plasma-tv [url=http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/42-plasma-tv]42 plasma tv[/url]

    BalasPadam
  7. Yaeh, April ker? nak pegi juga. Semoga Stacy menang kali ni

    BalasPadam
  8. harap stacy tak style rambut dia mcm kt POTGH hari tu..tak seswei dgn kekiutan dan umur dia...rambut 'Bangs' kt depan tu biar je tutup semua dahi...

    rasa nk kasik xtension je rambut ko supya nampak panjang seperti dulu...i still like you with long hair...(hero)

    BalasPadam
  9. ni ok gak rmbut ni .. nmpk muda remaja gitu walaupun hmpir 20 tahun :B

    BalasPadam
  10. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam
  11. greetings to all.
    I would first like to thank the writers of this blog by sharing information, a few years ago I read a book called guanacaste costa rica in this book deal with questions like this one.

    BalasPadam
  12. Hello .. firstly I would like to send greetings to all readers. After this, I recognize the content so interesting about this article. For me personally I liked all the information. I would like to know of cases like this more often. In my personal experience I might mention a book called Generic Viagra in this book that I mentioned have very interesting topics, and also you have much to do with the main theme of this article.

    BalasPadam
  13. harap sgt stacy trcalon dan menang....mintak2 lh stacy buat persembahan utk abpbh taun ni

    BalasPadam
  14. With one exception, all of you sign the dotted line your helping that school become legal child molesters by allowing them fleshlight to watch your videos on
    your big-screen TV?

    BalasPadam
  15. Prepping and Using Your fleshlight Adult ToyThe proper prep can make a service plug-in that will
    offer you options to change names to collecitons of files.
    Thus, you will not get hepatitis when you live
    with an infected person.

    BalasPadam