• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
 • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
 • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
 • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
 • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
 • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

27 Jan 2009

CNY CELEBRATION 27 JANUARI 2009

Tarikh : 27 Januari 2009
Lokasi : Ampang, Selangor
Acara : StacyFrenz Chinese New Year Celebration With Stacy


Seperti selalu, Stacy's Frenz sekali lagi menganjurkan Rumah Terbuka dan kali ini bersempena dengan sambutan Tahun baru Cina. Kali ini Rumah Terbuka Tahun baru Cina Stacy's Frenz berlangsung dikediaman Ms.Christina @ Mrs.X. Selain dihadiri oleh ahli dan bukan ahli Stacy's Frenz, rumah terbuka ini juga dihadiri oleh Stacy, Cherry, Chaq dan penari-penari Stacy. Memang meriah Rumah Terbuka pada kali ini kerana selain daripada banyak makanan, pertandingan Karaoke juga diadakan. Yang manisnya, hadiah untuk pemenang atau Juara Karaoke disampaikan oleh Stacy. Pertandingan Karaoke ini dibahgikan pada tiga pusingan iaitu peusingan pertama nyanyian secara Solo yang dimenangi oleh Chapik, pusingan kedua pula Duet dimenangi oleh Ann dan Sopi dan pusingan ketiga bebas ( solo atau duet ) yang dimenangi oleh Jue. Kesemua hadiah berbentuk tunai yang ditaja oleh Probosis @ Orang Utan.

Sambutan Rumah Terbuka Tahun Baru Cina Stacy's Frenz ini bukan hanya sekadar acara suka-suka atau makan-makan sahaja, tetapi apa yang lebih utama adalah memberi peluang peminat bertemu secara dekat dengan Stacy dan satu lagi mengeratkan hubungan sesama ahli dan peminat Stacy sendiri. Nampaknya Misi untuk mendekatkan peminat dengan Stacy berjaya kerana ramai yang berkata yang mereka merasa berpuas hati kerana berpeluang berborak, bergambar dan mengenali Stacy dengan lebih dekat lagi.

Antara wajah-wajah yang hadir pada majlis tersebut
Stacy ceria sepanjang majlis

Dapat ang pow dari tuan rumah, Mrs X

Stacy dan Chaq sedang memilih makanan

Hadiah yang menjadi rebutan untuk pertandingan karaoke

Antara makananyang dihidangkan

Pemenang acara karaoke, Shafik Shaari

Pictures By Adriana

6 ulasan:

 1. STACY NIE MAKIN CUTE...
  MAKIN LAWA...
  MAKIN COMEI...
  MAKIN CANTIK....
  N MAKIN MANTAP...
  LAGI, MAKIN HEBAT..

  ALL THE BEST TUK STACY....

  tori...

  BalasPadam
 2. Memang baguslah SF ni, aktif dan membuat rumah terbuka pada setiap perayaan, rasanya hanya satu-satunya FC yang aktif manakala yg lain senyap jer mcm takde aktiviti dan tidak menyambut perayaan lain selain Hari Raya, tahniah.

  BalasPadam
 3. setuju sangat, hanya SFC jer yg membuat Open House setiap perayaan tapi maybe sebab peminat Stacy terdiri dari pelbilang bangsa, manakala FC lain hanya buat Majlis Raya sahaja kerana peminat artis mereka dikalangan Melayu sahaja. So kiranya Stacy bertuah kerana diminati semua golongan dan bangsa, congrats.Tapi bukan senang tau nak satukan atau uruskan FC yg berbilang bangsa, semoga SFC tahu nak handle kerana masalah bangsa ni sensetif

  BalasPadam
 4. Cutenya Stacy, wajahnya nampak natural dan comel tanpa make up yg tebal. Tahniah pada SFC, walau Ina X dapat datang, bila baca dan tengok pic2 kat atas tu, mcm berada kat situ pula semlm

  BalasPadam
 5. wahh!!comel nyer gmba yg first tuh.
  yg sebelah stacy tuh..
  pakai topi hijau..comel glr..
  hoyyyeehhh (erk)

  BalasPadam
 6. u r sooo cute
  u r sooo pretty
  u r sooo amazing
  u r sooo SUPER STAR
  luv u n hope u owez success in whatever u do

  BalasPadam