• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

21 Ogo 2008

Malam Istimewa AJK StacyFrenz KK

Kenapa istimewa? Kerana Ajk StacyFrenz di sana berpeluang menghabiskan masa semalaman bersama Stacy. Haha.. ni yang buat orang lain jeles ni! Aktiviti sebenarnya bermula dengan satu mesyuarat antara Ajk dan Stacy yang diadakan di Hotel Karambunai Nexus. Mereka kemudiannya bergerak ke rumah Stacy di Kampung Tuovon, penampang untuk satu majlis BBQ (Tambah jelesss lagi ni) Dengar kata memang meriah! Felix pun ada sekali. Antara Ajk StacyFrenz yang hadir ialah Carina. Orengez89, Laura, Jayz, Jessfly dan Wannz. Menyanyi sakan mereka diiringi petikan gitar Chaq melalui lagu Matahariku dan Makhluk Tuhan Paling Seksi. Kemudian Stacy berduet pula dengan Felix dengan lagu Hati Ini Telah Dilukai. Meriah kan? Kita di sini cume boleh tengok gambar saja lahh... Hahahaha!

Photobucket


10 ulasan:

  1. wawawa...mmg jeles la...adoii..xpe2....ada ubi ada batas..ada lori ada bas..tapi aku nk naik kereta kancil je la..huhu...

    BalasPadam
  2. Nak bongkar rahsia sikit... wekekeke...ajk kk ni...semua giler-giler kepala..wah!They r really fun dan bersatu. Tiap-tiap malam sampai 3 atau 4 pagi. Laura pun ada problem keep up ngan durang, kena bully bah! Ha.

    BalasPadam
  3. Utk pengetahuan semua, felix dan stacy diminta berduet bersama sebelum stacy balik ke hotel. Rasenya hasrat stacy nak berduet ngan felix dah tertunai. Stacy mmg hepi nampak Felix malam tu, atas undangan famili Stacy sendiri ke rumah beliau.

    BalasPadam
  4. Sori ya. Vid ini dicreditkan kepada Jayz@Cindy, setiausaha Stacy Frenz KK, yg rajin dan komited. :P

    BalasPadam
  5. Untungnya AJK yang dapat lepak dan share time dgn Stacy...

    BalasPadam
  6. wah!!! sis laura... x pe... mesti sis rindu dgn kami tu nanti... hehehe...

    BalasPadam
  7. wah memang happy nampak stacy dapat berduet dgn felix tu... tapi kenapa pelan sangat suara felix, macam malu2 aja sama stacy... walauapa pun sedap betul suara felix, rindu sama felix, memang minat sangat sama felix, and tetap luv stacy...
    thanks ya kerna share vc stacy duet sama felix....

    BalasPadam
  8. kenapa video felix duet sama stacy sudah didelete dari utube???? sedih la... tak dapat love tengok lagi...
    macam-mana mau tengok vc tu lagi???
    please la..... letak la balik ya....
    please....

    BalasPadam
  9. amboi laura..hehehe..patutla mcm penah nmpak je video tu hehe.. mentang2la sya suka buli laura.. yer la tu rajin hahahhaa

    BalasPadam