• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

26 Jan 2010

Stacy @ SENSASI Januari





Untuk kisah dan artikel lanjut, dapatkan Majalah Sensai keluaran Januari.

Kredit gambar kepada Cekman @ sabun

13 ulasan:

  1. dah bli majalah ni, mmg best,

    BalasPadam
  2. mjlh ni yg first buat photoshoot stacy rmbut pendek ek ?

    BalasPadam
  3. kurang kiut nmpk serabot lah <-- jujur dri aku dan aku tahu tak smua perfect :)

    BalasPadam
  4. wah nampk gemok sudah :P kiutt

    BalasPadam
  5. cute stacy rambut pendek, tak la serabut sgt

    BalasPadam
  6. knpa xder fringe kat dpn..semua rmbut dia naik ke atas..sori 2 say..nmpk mcm bukan remaja

    BalasPadam
  7. look matured than her age..tak suka Stacy gitu...rambutnya suits with her dressing kat sini tp x sesuai dgn imej Stacy...

    BalasPadam
  8. sekali sekala xpelah... memenuhi konsep yg maj tu nak... anyway cantik & sweet sgt...

    BalasPadam
  9. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam
  10. kepada semua pengunjung / peminat STACYangieFRENZ, Berkenaan gambar stacy tersebut, mungkin ianya agak janggal buat sesetangah pihak, tetapi tujuan kami menbawa inej tersebut adalah untuk kesesuaiaan dengan tema kami pada bulan tersebut. Jadi ianya memang menjadi dan menarik tatkala sekali sekala melihat perubahan pada imej Stacy kan?. Tambahan pula Stacy DEMAM pada hari tersebut,jadi muka agak tidak bermaya dan sembam.Apapun Syabas buat Stacy kerana berjaya menjayakan sesi fotografi tersebut walaupun kurang sihat. Tidak lupa juga peminat beliau yang membeli dan menyokong majalah SENSASI yang sentiasa menyajikan verita-cerita menarik mengenai artis pujaan kalian ini iaitu Stacy. Teruskan membaca & membeli SENSASI ok...Thanks..

    BalasPadam