• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

5 Jan 2010

Gambar - Stacy @ Perlancaran Album Era Muzik Hits Terkini



17 ulasan:

  1. gambo x jlas..cubo lau aku yg jadi photogapher pastu cantik semua pic stacy ku tangkap....

    BalasPadam
  2. bersyukur jew ape yg ade...thanks SFC..

    BalasPadam
  3. betul lahhh... aku sangat bersyukur apa yang ada... at least ada.. terima kasih sfc

    BalasPadam
  4. cantik2 tp style baju / rambut sama jee <--- ikhlass dari sfc

    BalasPadam
  5. yup baju tu byk kali nampak stacy pakai or else ada byk koleksi stacy kot

    BalasPadam
  6. stacy so hott! suke gmbr ni..nmpk seksi wlpn bju camtu jer..smart siot!

    BalasPadam
  7. yup stju dgn pendapat SFC, tpi stacy kn nnt nak ubah imejnya, nak potong rambut, tak sbr nak tgk, mesti cute kn

    BalasPadam
  8. yup stju dgn pendapat SFC, tpi stacy kn nnt nak ubah imejnya, nak potong rambut, tak sbr nak tgk, mesti cute kn

    BalasPadam
  9. i minat sangat la kay you stacy kalau lehkan you datang la kat pinang ni tau cos i minat sangat la kat you tu....kalau lehkan bawa la school attack kali mai kat sek.men.keb.raja tun uda kat daerah barat daya ni tau...

    BalasPadam
  10. you kalau datang kat sini you leh jumpa i kat sini i sentiasa akan menyambut kedatangan you kat sini... tau biasa la i kan peminat you no.1i sentiasa bersama ngan you... my name is nur laili anis

    BalasPadam
  11. urm,gambar ni pun ambik ngan handphone jer showon..klo dpt gambar pakai handphone yg berkualiti cam ni dah kira bgus dah..at least kamo bulih tw apa yg stacy berlaku ,apa baju yg stacy pakai masa tu dah ok

    BalasPadam
  12. stacy pakai apa sahaja yg ada tu..pakaian yg sama ke tak jadi problem..kita org bkn artis gak pakaian hr2 tetap pakai pakaian yg sama..biarpun stacy sudah bergelar artis,dia tetap tak lupa masa susah yg pernah stacy rasa..

    BalasPadam
  13. baju ni je kot sempat digrab , maklumlah stacy busy sekarang nasib baik kesihatan dia beransur pulih . buat terbaik babe !

    BalasPadam
  14. bagi aku ok je stacy pakai ni....nampuk funky.....lagipun tak elok membazir...stacy pandai match kan baju dia:)

    BalasPadam
  15. xde gambar masa sessi sain autograf?

    BalasPadam
  16. gambar sessi sain autograf dekat blog akim

    BalasPadam
  17. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    BalasPadam