• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

13 Nov 2009

JANGAN CEMAS, STACY ADA MALAM NI


Ramai yang bertanya di Chat Box betulkah Stacy akan bertanding pada malam ini untuk Semi Final ke 2 Muzik-Muzik?. Ianya kerana beberapa hari ini penyampai radio tidak menyebut nama Stacy langsung semasa mereka mewar-warkan tentang Separuh akhir ke 2 itu. Malah melalui HARIAN METRO hari ini yang menulis artikel mengenai saingan sengit Separuh Akhir pada malam ini tidak menyenaraikan nama Stacy, tetapi nama Hafiz ada. Itulah saya kata, bukan semua apa yang keluar di akhbar itu tepat, dan bukan semua wartawan tahu segalanya. Seperti yang saya war-warkan semasa pengumuman lagu Stacy layak ke Semi Final, saya telah memberitahu yang Stacy telah bertukar dengan Hafiz kerana pada 21hb.November ini Stacy ada show di Sabah dan dia perlu ke sana pada hari 20hb yang sepatutnya dia bertanding. Nasib baik dia dan Hafiz satu syarikat pengurusan, maka senanglah bertukar suka sama suka.

Stacy akan memberi saingan sengit pada malam ini bersama penari biasanya serta ditambah dua orang lagi dari kumpulan Bad Boys untuk menyerikan suasana. Seperti mana yang kita tahu pada minggu lepas, walau Jac telah memberi lontaran vokal yang mantap serta penghayatan yang baik juga lagu berhantu yang hebat, tetapi markah tertinggi jatuh pada artis lain. Jadi kita sama-samalah berdoa agar usaha Stacy menjadi dan lagunya layak ke Final JUARA LAGU kerana seperti tiada seri dan tiada saingan jika Stacy tidak berada di Final JUARA LAGU. Tinggalkan pesanan anda pada ruangan KOMEN sebagai pembakar semangat Stacy selepas membaca entri ini - KOSE

8 ulasan:

  1. GUD LUCK STACYYYYYYY!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. Yesss...aku menang..haha...siap figthing ngan kwn..dia dgr kat hotfm mlm ni xde stacy...hehe..CHAIYO Stacyyyy....

    BalasPadam
  3. KASI MELETUPP MUZIK2 MLM NI STACY!!! U CAN DO IT!!
    -asha-

    BalasPadam
  4. Suara Jac bknnye bgus pun, ayah saya sangat x suka dgn jac sbb dia memiliki suara yg kemik. Suara Stacy lebih powerful.Btw, gud luck Stacy 4 tonight.

    BalasPadam
  5. STACY KASI HENTAK MALAM NIEE!!..

    BalasPadam
  6. Saya Doakan semoga Stacy & dancers perform all out malam ni..Best of luck Stacy & to all StacyFrenz yg support malam ni..keep on rockin!!!Biar sorakan tuk Stacy
    palingggggg..Gempak!! Go..Stacy..Go StacyFrenz bergabung malatuppppsss!!
    ~cornetto~

    BalasPadam
  7. Stacy gud luck mlm nie. Give your best shot.

    BalasPadam