• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

15 Ogo 2009

Stacy Berlakon Drama Bersama Mawi

Susah dan letihnya menjadi seorang yg bernama Stacy ni. Bayangkanlah pada 12hb tu dari pagi hingga petang shooting drama utk Astro bersama Mawi. Sebelah petang bertolak dari batu Pahat ke KL untuk rakaman Raya bersama NTV7. Seusai rakaman hampir 12 tengah malam, lepas supper, pukul 2 pagi bertolak ke Batu Pahat lagi dan siang 13hb sambung shooting drama untuk Astro. Doakanlah Stacy sentiasa sihat dan cukup stamina.

Stacy memang sibuk dengan pelbagai program Raya. Bukan setakat shooting untuk majalah sempena keluaran Raya atau edisi istimewa Raya pelbagai syarikat penerbitan, malah program hiburan untuk beberapa stesen TV juga. Terbaru Stacy berlakon drama la pula bersama Mawi dan artis-artis yang lain. Jangan lupa saksikan nanti pada Raya pertama di Astro - KOSE


Gambar credit kepada Abg Manz

8 ulasan:

  1. harap stacy kuat n sihat selalu.. n tak sabar nak tgk lakonan stacy bersama mawi.. sayang sangat kat stacy n stacy frenz yg sentiasa sokong n bersama stacy..

    BalasPadam
  2. hari raya tahun ini, aku duk rmh je la, tgk stacy sja,

    BalasPadam
  3. bagus la stacy busy dari tak buat apa..tapi cian gak sbb dlm gambar muka dia macam tak cukup tidor..

    harap dia dapat rehat secukupnya supaya kesihatan dan suara tak terganggu sekaligus memulikan tenaga yg hilang..

    BalasPadam
  4. enkose...tlg pesan kat stacy jage kesihatan die btul2..klu sakit nnti ape bende pun x bleh nak buat..k..

    BalasPadam
  5. Love u stacy..You look so cute when you wear baju kurong...Apa2 pon i will support u until the end..Btw,you must take care about ur health too..Make sure you have enough sleep and stamina...Hope you better and better so you can work more easily stacy...Yeah..Take care..

    BalasPadam
  6. Pada semua yg komen dan ambil berat ...TQ dan saya akan sampaikan pesanan kamu semua minta Stacy cukupkan rehat.

    BalasPadam
  7. tajuk drama nih.. rumah baru , bini baru , baru raya.. kan??

    BalasPadam