• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

31 Mei 2009

Stacy @ Dataran Pahlawan - Lelong Amal Suria FM

Petang tadi telah berlangsung acara Lelong Amal Suria FM di Dataran Pahlawan, Melaka. Stacy antara artis yang turut hadir untuk melelong barangan peribadinya disamping membuat persembahan. Stacy telah melelong sepasang kasut dan sehelai baju. Manakala untuk persembahan, Stacy menyampaikan lagu Gagap dan Makhluk Tuhan Paling Seksi, duet bersama anak buahnya Sin Chan. Esok 31 Mei, acara lelong ini akan diadakan pula di Teluk Kemang, Port Dickson jam 3 petang. Bagi peminat yang berdekatan bolehla datang untuk memeriahkan acara.

10 ulasan:

  1. wahh cute bha stacy!
    ak mau prgi tp jauh bha..
    waaa~

    BalasPadam
  2. Aq ckp btol..Cute gler stacy ni...Cuteeee...

    BalasPadam
  3. Stacy mmg makin kiut...
    mcm sya..
    hahaha..prsan suda..
    hoho..
    klu sya kn..
    sya mo bju yg Stacy pakai tu..
    hahaha...
    bru best...
    hik3x

    BalasPadam
  4. ya! Stracie Angie Anam cute!
    cute3x!!!

    BalasPadam
  5. stacy ku......mmuuuaahhh...

    BalasPadam
  6. cute ye stacy
    tal jemu tgk dia ni
    apa pun gud luck stacy
    i luv u

    BalasPadam
  7. sin chan??sedap name tu hehe..stacy memang terlebih cute suda skang nih..

    BalasPadam
  8. nape stacy bawa lagu MTPS...bawa la lagu tina turner [simply the best]...lirik dia sesuai utk persembahan utk orang ramai sbb stacy leh ckp kt penonton derang
    -the best- & xsecara langsung kata stacy pun the best..kan kan

    BalasPadam
  9. Setuju sangat..ada peluang Stacy nyanyi la lagu SIMPLY THE BEST tu..mmg your simply the best!!!
    -Cornetto

    BalasPadam
  10. Aq ske gambar yg ke 2 2..Cute glerr wei..Rse nak cubit2 je pipi stacy ni..Cuteeeeeeeeeeeeeeeeeee...

    BalasPadam