• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

20 Jun 2009

DESIGN T.SHIRT TERBARU UNTUK PERTANDINGAN

Rekaan Zulpan (3)



Rekaan MrLovess (2)

Rekaan Farrel

Rekaan Ali Pentium

Rekaan MrLovess

Rekaan Zulpan


Rekaan Fatihah Diyana


Rekaan Zulpan (2)

Rekaan Woohomae

Rekaan Ezza Fazreen

Rekaan Ezra Farizal (1)

Rekaan Ezra Farizal (2)

Rekaan Dalila Muslimin

Rekaan Woohomae (2)

Rekaan Woohomae (3)

Rekaan El. EJ Jojie

Rekaan Woohomae (4)


Rekaan Ezra Farizal (3)


Rekaan Ezra Farizal 4)


Rekaan Ezra Farizal (5)


Rekaan Ezra farizal (6)


Rekaan Ezra Farizal (7)


Rekaan Ezra farizal (8)


Rekaan Ezra farizal (9)
Sila buat undian anda sekarang juga!!!

37 ulasan:

  1. Kishyu_@15:
    vote for fatihah diyana n woohoomae!! tp klu baju tu berkaler lagi lawoo

    BalasPadam
  2. mana lobes punya...

    BalasPadam
  3. wat sweater 2 pn ok..gud idea..suma design kreatif..susa mau choose..pa2 pn,bgi masa lg tuk terima design..

    BalasPadam
  4. Dalila Muslimin punya design bgs...simple tapi tatap ada StacyFrenz...rasanya tok T-Shirt tidak perlu la ada pic...baru la lagi santai...

    BalasPadam
  5. boleh jika ada gamba.tapi biarlah yg simple2 dan buleh dipakai di mana2.hehe kan?

    BalasPadam
  6. rasanya lbh baik xde pict coz lbh nampak trendy.suka design dalila muslimin nampak ada klas n kreatif. tp bj tukar color hitam la.plz la kalo bole jgn ada pict...

    BalasPadam
  7. rasanya lbh baik xde pict coz lbh nampak trendy.suka design dalila muslimin nampak ada klas n kreatif. tp bj tukar color hitam la.plz la kalo bole jgn ada pict...

    BalasPadam
  8. stacy fans jugak14 Mei 2009 2:06 PG

    yeaps .. sy rase xde pict lg trendy >> not becoz we dun like stacy the cutey .. hehe .. tp its better klo dpt lukis stacy punya cartoon/ karikatur kat tshirt .. i.e;cam jay chou pnya tshirt concert.. cute yet trendy and something different ..

    ini idea jer .. hehe .. if i bole lukis sure i'll submit .. but xbole daa :*(

    BalasPadam
  9. wahh,,ada yg mau ada pic ada yg x mau ada pic, buat keduadua nya skalik la klu gitu,,cemana erk,,stuju laa,,hehehe

    BalasPadam
  10. design mr love ok....
    cute...
    simple....
    tp kn....
    klu pic stacy 2 letak dkt lengan kiri kn best sbb tgn kn mlambangkn kita yg sntiasa ada utk support stacy n tgn kiri kn plg dkt dgn jantung kita,2 maknanya stacy sentiasa no1 di hati stacy frenz...huhuhu...

    BalasPadam
  11. klu ada gmbr kompom mahal nk bli bju stacy frenz...
    klu nk save bajet bt la bju stacy frenz yg x gmbr......
    ( duit2x,dimna kau duit )...
    bajet tuk ngra...hahaha..n bajet tuk sya gak...
    hohohoho

    BalasPadam
  12. vote for mr.loves n dalila muslimin

    BalasPadam
  13. lovesssssssssssss

    BalasPadam
  14. lawa kan yg mr lobes punya... go lobes go lobess... hakakkakaka...

    -macik keriting-

    BalasPadam
  15. klau nk bg idea design bole ke? hehe

    BalasPadam
  16. boleee sajaaaa...bak kata stacy.hihi

    BalasPadam
  17. saya juga mau kasi pandangan.design farell yg atas sekali tu bahagian belakangnya cantik.tapi bahagian depan kurang menarik. design mr.loves pulak depannya sgt2 cantik tapi belakang terlalu simple.

    apa kata kita gabungkan design farell dan mr.lovess? sapa setuju? hehe

    BalasPadam
  18. Pergh!!!leh thn gak design yg atas skali 2...

    BalasPadam
  19. wahh,,alipentium mmang sorang artis, warna warni gambar santik pulus pon leh taan juga tu,,,c.o.d bley x,,hehe

    BalasPadam
  20. vote 4 ali pentium..

    BalasPadam
  21. vote 4 ali pentium..

    BalasPadam
  22. vote 4 ali pentium..

    BalasPadam
  23. vote 4 ali pentium..

    BalasPadam
  24. vote 4 ali pentium..

    BalasPadam
  25. ali pentium ok gak tp klu xde gmbr stacy rasenyer lg style lah..n perkataan alamakk terlebih sudah tu besar lah skit bru nmpk..emm ok gak klu combine farell with mr.lovess tu..

    BalasPadam
  26. mahal tu klo buat yg mcm ali platinum punya....cuba ubah sikit corak tu...klo boleh tukar warnanya ke warna putih...dan tidak perlu ada picture stacy...lagi cantik dan stylish

    BalasPadam
  27. bkn ka syarat kn letak gmba stacy??
    umm.. aku pn tgk serabut gk..
    mahal jugak pn..
    klau btl nk wrna putih boleh, file .psd aku simpan lg..
    cuma aku xleh edit lg sbb latop ada dlm rmh.. aku xbwk dtg sini..
    4-5hr aku kt kl.. rasanya xsempat sblm tarikh tutup..

    BalasPadam
  28. Ezra Farizal 9 dan 7 cantik !!! Vote dia taw..harap SFC wat baju tu...!

    BalasPadam
  29. hai...saya siti...
    naper arr rekaan saya x diletakkan bersama?saya ader hantar rekaan t-shirt saya kpd kosserani@yahoo.com...(walaupun rekaan tak cantik..)
    sedih sangat nie...

    BalasPadam
  30. siti jgn risau..nnt design awak akan di letak di sini..nnt akan di update blk..

    BalasPadam
  31. Mohd Ashraf Damanhuri,Cheras KL1 Jun 2009 2:38 PTG

    semua lawa2 la.ahli2 sfc mmg creative2.tapi rekaan tshirt zaman skrg adalah stail yg simple tp stylo dan nmpak menarik.jimatkan penggunaan warna kerna walaupon kos utk produce murah,tapi kalau design sempoi2 leh mantapkan tshirt tu.design pulak biar yg org ramai senang ingat. so lepas ni boleh la jadikan design tu untuk wat mug ker,sticker kerr,topi ker,banner ker dan apa2 lagi lah.thats my opinion.hehe

    BalasPadam
  32. Vote laling lovessss!!

    BalasPadam
  33. vote for farrel.. simple.. the colour can be changed..

    BalasPadam
  34. vote for Dalila muslimin design n mae...........!!!!!!
    cepat vote......

    BalasPadam
  35. i like de 1 named Ali Pentium..gud job n gud luck 2 ol of u..

    BalasPadam
  36. stacy terbaik

    BalasPadam