• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
 • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
 • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
 • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
 • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
 • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

5 Feb 2009

STACYFRENZ DI PULAU PINANG

Pada 30, 31 Januari dan 1 Febuari yang lalu, Stacy's Frenz telah mengadakan satu lawatan berkumpulan ke Pulau Pinang. Antara yang turut serta ialah Presiden sendiri iaitu En. Kos, Mrs X dan keluarga, Riana, Casper, Liana, Mia dan Jezzy Sunshine.

Seramai 16 orang telah terlibat dalam percutian ini. Kami memilih untuk berkhemah untuk merasai suasana baru. Khemah didirikan di satu kawasan perkhemahan di Teluk Bahang. Manakala aktiviti lawatan bermula pada hari kedua percutian. Walau bagaimanapun kami tidak sempat untuk bertemu ahli-ahli di sebelah utara seperti MrLovess, Salamir mahupun Zulpan kerana masa mereka yang tidak mengizinkan.

Sebelum pulang kami sempat singgah di Cameron Highland untuk membeli sayuran dan bunga segar. Kami mengharapkan penglibatan lebih ramai ahli untuk aktiviti-aktiviti di masa akan datang.5 ulasan:

 1. Aduh tak tahan lihat senyuman Presiden SFC ni. Besarnya lobak tu ya,makan 3hari pun tak habis. Hope saya dapat join percutian SFC,tapi bagitau seawal dua minggu la agar dapat arrange cuti saya. TQ

  BalasPadam
 2. Bestnya percutian tu, terkilan tak dapat pegi. AMIRUL

  BalasPadam
 3. Bestnya SFC ni mcm2 aktiviti, aktif sangat, rasa rugi pulak X dapat join

  BalasPadam
 4. Selain minat tengok pic Stacy dan perkembangannya kat sini, Nina juga suka sangat tengok pic Presiden ni, senyum sokmo buat kita happy bila tengok senyumannya dan sejuk mata memandang

  BalasPadam
 5. Dengar radio Malaysia online disini

  Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

  *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

  BalasPadam