• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

1 Dis 2008

Stacyfrenz Picnic @ SG Gabai


Seperti mana yang telah dirancang, acara picnic stacyFrenz telah berjalan dengan meriah dengan kehadiran lebih 30 orang ahli. Bertempat di Sg. Gabai, Ulu Langat, mereka yang hadir telah menunjukkan sokongan padu yang tak berbelah bagi kepada kelab walaupun tanpa kehadiran Stacy. Antara yang hadir termasuklah komposer lagu "Aku Stacy" iaitu Kak Intan dan keluarga.

Selain acara picnic, mandi manda dan makan, satu kejutan parti hari jadi juga telah dibuat untuk Presiden Stacyfrenz iaitu En. Kos dan seorang lagi ahli iaitu Jasmin atau Jezzysunshine. Mereka dikejutkan dengan nyanyian lagu hari jadi bersama kek dan lilin, serta tepung dan telur sebagai acara BULI. Bukan selalu dapat buat begini kepada presiden kan? Yang penting, suasana memang meriah. Anda boleh lihat dari gambar-gambar yang disertakan di bawah. Akhir kata, selamat hari lahir buat En. Kos dan Jezzysunshine.













DSC_0199DSC_0198DSC_0191DSC_0190DSC_0188DSC_0182DSC_0180DSC_0176DSC_0169DSC_0165DSC_0160DSC_0148DSC_0147DSC_0143DSC_0137DSC_0134DSC_0132DSC_0118DSC_0245DSC_0106DSC_0093DSC_0084DSC_0208DSC_0082DSC_0226DSC_0052DSC_0260DSC_0241DSC_0029DSC_0018DSC_0006DSC_0231DSC_0267DSC_0236DSC_0219DSC_0218DSC_0215DSC_0213DSC_0200DSC_0205DSC_0224DSC_0222DSC_0234DSC_0040DSC_0023DSC_0104DSC_0210DSC_0203DSC_0270DSC_0257DSC_0268DSC_0267DSC_0208DSC_0081DSC_0192DSC_0185DSC_0173DSC_0138DSC_0130DSC_0172DSC_0175DSC_0077DSC_0135DSC_0201DSC_0174DSC_0196DSC_0171DSC_0167DSC_0110DSC_0071DSC_0113DSC_0056DSC_0023DSC_0004DSC_0089DSC_0197DSC_0163DSC_0151DSC_0140DSC_0129DSC_0086DSC_0068DSC_0058DSC_0055DSC_0051DSC_0049DSC_0131DSC_0036DSC_0112DSC_0011DSC_0009DSC_0124DSC_0255DSC_0231DSC_0109DSC_0080DSC_0002

9 ulasan:

  1. best la dapat g picnic...huhuhu

    BalasPadam
  2. wah bestnya...........sy x dpt pgi sana...happy bufday sun.......woohoomae

    BalasPadam
  3. seronoknya korang... wahhhh! jeles gitu..HAPPY BIRTHDAY TO KOSE & SUN, MAY GOD BLESS YOU..aminnnn!

    BalasPadam
  4. thnks to all for the wish...mmg best sgt g picnic...bila nak mandi manda lg nih..hikhikhik

    BalasPadam
  5. Best nya kamu pergi Picnic...rasa terkilan dan rugi kerana tak pegi...uhuk - Amirul

    BalasPadam
  6. yeahhhhh....

    enjoy beb..!!!

    hahah....

    best giler....

    next time kita p lagi...hahah...

    BalasPadam
  7. sg gabai mmng sesejuk es, tp dorg nie wat sgala nya hangat, caya lar,,,

    BalasPadam