• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

15 Dis 2008

STACY'S FRENZ POTLUCK PART1

video


Untuk cerita Lanjut, belilah majalah 'Media Hiburan' terbaru, Cover perkahwinan NABILA anak AMY SEARCH

* Akhirnya terbongkar rahsia siapakah Photographer yg menyumbangkan utk Media selama ini

* Saksikan percubaan Liana memujuk Mrs.X menari di tepi kolam kerana ingin menjerumuskannya ke kolam. Berjayakah dia? saksikan

9 ulasan:

  1. wah seronoknya korang semua joget, enjoy tengok Video ni...nak gelak jer - INA

    BalasPadam
  2. Dah beli, tapi gambaran kat Video clip ni lagi fun dari yg di MEDIA HIBURAN, korang memang best la...enjoy dan nak gelak tengok Video ni

    BalasPadam
  3. kelakar la, nape X ajak Stacy yg sedang duduk tu menari juga dgn kakanya? tapi best la kamu sfc ni, enjoy orgnya - RINA

    BalasPadam
  4. erk..
    berjaye x masuk kolam..?

    BalasPadam
  5. x berjaya... masalahnya Liana yang masuk kolem, kene tolak ngan kos.

    BalasPadam
  6. sapa yg ambik vidio nih??? berani ambik gambar aku? hahahaha

    BalasPadam
  7. ADUHHHH MALUUUUU GILER.MANA NAK CAMPAK MUKA KU YG ALA2 MACAM PENARI ARAB NI...!!!!-LIANA

    BalasPadam
  8. Adriana Whatsoever, panjang berjela bebenor nama ko......aku la manusia yang merekodkan video ini:)

    BalasPadam