• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

29 Nov 2008

Stacy @ Konsert Akustik, Tawau


Special pose for StacyFrenz

Another pose

Bersama Yazer dan Clarice (penyanyi asal lagu Adaa)

Rock bersama Yazer

Sori frenz.... byk tul gambar so wat jd collage je..

Mlm semalam telah berlangsung Konsert Akustik yg bertempat di Tawau (kampung halaman Kos tu... hehehe).. Mengikut dr apa yg dikatakan oleh Ciput69... Sambutan sangat memberangsangkan.... Memang meletup... Stacy jugak ada berduet bersama-sama Felix... So enjoy the pictures... All this pictures credit to Ciput69...



6 ulasan:

  1. Memang Besh Show ni, my sister & Bros semua pergi. Kata my sister, lagu Stacy duet dgn Felix "AKU CINTA,AKU RINDU" ( NURUL & AJAI ) memang duet best dan serasi.

    BalasPadam
  2. sure best duet stacy n felix.....
    takda sapa2 yg ambil video kaaa?? ingin mau tengok...

    BalasPadam
  3. waaah meletop la tu , stacy duet gan felix.(mrs.x)

    BalasPadam
  4. cute cute cute :D

    BalasPadam
  5. memanng best stacy nyanyi,stacy buat persmbhan tak prnh menghampakn,dia selalu buat yg t'baik, tpi yg tdk bestnye dia nyanyi 3 lgu shja, sdh lama menunggu, mhu dkt 2 jam ak tunggu, hrp stacy buat yg t'baik utk muzik2 ni, hrp dpt masuk final.

    BalasPadam