• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
 • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
 • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
 • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
 • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
 • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

19 Nov 2008

MARI BERKELAH BERSAMA STACY FRENZ

SEMUA PERCUMA, MAKANAN DAN MINUMAN DISEDIAKAN OLEH STACY FRENZ.

JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK BERSAMA STACY FRENZ BERKELAH DAN SEPERTI POTLUCK GATHERING, AKTIVITI INI JUGA ADALAH PERCUMA. ANDA HANYA PERLU KE SANA SENDIRI ATAU TUMPANG KERETA "AJK STACY FRENZ" ATAU TUMPANG KERETA AHLI LAIN. TUJUAN AKTIVITI INI ADALAH UNTUK BERIADAH DAN MENGHILANGKAN STRESS. KEBETULAN MASA CUTI SEKOLAH, ROMBONGAN BERSAMA KELUARGA DIALU-ALUKAN.

TERMS & CONDITION : SEGALA KEMALANGAN ATAU KEHILANGAN BARANG ADALAH DITANGGUNG OLEH INDIVIDU YANG MENGIKUTI ROMBONGAN KAMI DAN DI SARANKAN AGAR TIDAK MEMBAWA ATAU MEMAKAI BARANGAN BERHARGA ATAU BARANG KEMAS.


5 ulasan:

 1. Betul ker free? terima kasih SFC sebab anjurkan perkelahan percuma ini, lebih2 lagi kami yg masih study ni. Stacy ada ker?

  BalasPadam
 2. Wah, kena pegi kali ni, takut terkilan pulak nanti. Free??? bestnya....Bagus la SFC ni, kalau FC lain kena bayar. Rasanya Majlis Raya yg lepas paling murah antara semua FC kerana RM35 jer, yg lain...RM60 dan lain meja lain harga but SFC, dekat meja Stacy atau jauh,sama jer RM35. Tahniah

  BalasPadam
 3. ANONYMOUS, belum tahu lagi Stacy dapat join ker tak,pegi jer la, kalau nasib baik...mana tau kami boleh buat SUPRISE lagi mcm Stacy Frenz Potluck tu, but tak janji ya.

  BalasPadam
 4. LIZA WORLD, kami cuba buat yang terbaik tak nak bebankan peminat Stacy atau ahli Stacy Frenz, kalau kami kenakan bayaranpun kami akan kaji dari semua segi. Kadang berbayar, kadang free, so kira balance la.

  BalasPadam