• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

11 Sep 2008

MALAM RAMAH MESRA RAYA STACY FRENZ & STACY



Jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra dengan Stacy, kerana inilah peluang keemasan anda get closer dgn penyanyi kesayangan anda ini. Majlis Ramah Mesra Stacy bersama peminat telah diadakan di Kota Kinabalu beberapa minggu selepas Stacy dinobatkan sebagai Juara. kali ini peluang peminat di semenanjung pula. Hanya RM35, anda akan mendapat pulangan yang lebih daripada RM35 yang anda laburkan itu. Selain peluang beramah mesra bersama Stacy, ada pelbagai keriangan yang menanti, antaranya:

1.Door Gift ( sebagai Ole-Ole kenangan untuk dibawa pulang ).

2. Acara hiburan, nyanyian dan lawak jenaka.

3. Fesyen Show pakaian Raya oleh ICON MODELS ( the new hottest modelling agency in town ).

4. Pemilihan pakaian terbaik kategori lelaki dan Perempuan.

5. Luck Draw - ada yang berupa hadiah & ada pula berupa melawat rumah Stacy di Melaka.

6. Hidangan makanan dan minuman yang lazat ala-ala kampung.

Kalau dah Stacy berbaju kurung dan Kos berbaju Melayu...tentu anda sekalian yang lebih sinonim dengan pakaian tradisi ini akan lebih menyinar lagi. Ingat... tema baju BIRU ( seperti baju En. Kos pada pic di atas ). Kain apa saja.. asalkan biru, biru muda, biru pekat atau biru pastel. Datanglah beramai-ramai pada 12/10/2008, jam 7.00 malam. Ini lah juga peluang kita bersua muka dan berkenal lebih dekat sesama ahli STACY FRENZ, kerana ramai antara kita yang hanya kenal di alam siber sahaja.

49 ulasan:

  1. Akak mesti pegi punya, akak dah sedia baju biru, tudung biru, kasut biru dan lipstik biru. Kalau akak tak menang juga BEST DRESS pada mlm tu...tak tau la apa nak kata - ROKIAH RONGGENG

    BalasPadam
  2. alahaiiiiiiii...meski ponggg haku de baju kurung biru..tapi sian kat haku tak dpt p.sob sob..xpela ak kene reda jekk...ini la yg dinamakan takde rezki...peponnn kepade u oll seme semuge begumbira n bahgia di umah terbuke tersebot...kepade stacyyy gumbiralahhhhh....hm..sob sobb samat ari raye..eheks

    BalasPadam
  3. ADOI...hilang seri baju Melayu ku tu...kira dah basi nanti mlm tu kerana org dah tau apa yg bakal aku pakai keh keh keh.

    BalasPadam
  4. lepas fix tema tu, baru laura sedar tak de baju kurung biru. Adooi...kena beli gak..hahaha...beraya gak laura ni.. :P

    BalasPadam
  5. wwaaahhhhh...jeleesss!!!!!hurmmmm..korang suma jmpa stacy time tu..mcm bessttt jak tu nnti..hu3..kem salam jak lar...hu3..tapun..sy blk kg.hak3

    BalasPadam
  6. addoooiii....naka dtg la....adjust la air ticket ko tu...huhuhuhu...tak best..takkan u nak appan pergi seorang2...hiks

    BalasPadam
  7. Kak Bed pun nak juga mengomen nih!. Akak akan datang satu family Husband akak, anak akak 3 laki & pompuan. Nak tanye...takde ker Hadiah utk Family bahagia ker...Family sedondon kaler baju ker? - BEDAH GEBU

    BalasPadam
  8. hiks... i hv many baju kurung biru..kebaya biru juge..tp rasanye nak beli yg baru la...yahooo...

    BalasPadam
  9. uwaaaaaaaa...picak tak pgi sbb parents tak bgi...uwaaaaaaaa...uwaaaaa..uwaaa....

    BalasPadam
  10. can i ask sumtink?can i join u all without wear baju melayu?i mean i wear blue t-shirt.coz i don hv blue color..i baju melayu that i hv only
    black n gold color.may i?---ah chong..

    BalasPadam
  11. tipah rasa tertipu la..tipah dah pn terbeli baju kurung kaler kuning ngn bangganya kat sogo..tipah mmg xde kaler biru..hnya pakaian dlm jek blue kaler ni..adeh..demi stacy tipah kat luar je la..uwaaaaaaaaaaa..

    BalasPadam
  12. biru ek??lemas la warna biru ni..lau warna itam ke...putih ke..xle ke??

    BalasPadam
  13. Hi Ah Chong, yes you may wear T-shirt as long as it is blue.

    Actually, korang mix and match la, bukan satu suit pun biru...kalo nak match putih dan biru pun ok..biru ngan hitam pun ok...as long as u have something blue in colour...ok?

    BalasPadam
  14. Haku nak pakai semua serba biru, dah baju, handbag, contack lence dan Rambut pun sereba Biru, sapa nak kutuk...ada haku kesah? - SENDOK GARPU

    BalasPadam
  15. nak pakai kebaya songket biru lah....di tenun khas buat tokgayah....kalau x menang best dress siap......

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. wah klu sy pkai bju kurung biru hem sntik cam itik lawa cam biawak he3

    BalasPadam
  18. owh really laura??thanks ya...-----ah chong

    BalasPadam
  19. wah!!!! aq x dpt join la... jauh tul kat KL... huuhhu... x pa la.. korang enjoy la mlm tu ek... walaupun aq ada bj kurung berwarna biru... tapi x dpt aq pakai pada mlm itu... huhuuh

    BalasPadam
  20. Akak tetap pegi punya,biar jauh kat Johor...akak peduli apa...? akak datang juga satu kereta semua family - CIK SRI SIANTAN

    BalasPadam
  21. akak pun nak pegi gak la...akak dari penang..nasib baik thun ni kami 1 famili buat baju tema warna biru..rupanye ada faedah juga ya selain dari dpt beraya...dapat beraya dgn stacy n frenz..

    BalasPadam
  22. amboi gayah.. songket ke???? aku nak pakai kebaya ngan pareo jek. tupon aklau aku tak balun pakai kain mermaid panjang 3 meter, tak menag siapla...

    BalasPadam
  23. errr aku ingat nak pakai cam tok ti time mujik2 tu....aper kose ckp tu baju hujan erk?

    BalasPadam
  24. pun jadi la, dato gayah....asalkan biru....nanti kita hadiahkan baju paling kreatif...

    BalasPadam
  25. perhatian...sesiapa yg nak pakai baju HUJAN..letak labuci atau Swarozki Crystal kat baju Hujan tu pun takpe...yg penting warna biru. Tapi yg penting..kalau baju hujan...hadiahnya PAYUNG jer la selayaknya keh keh keh

    BalasPadam
  26. mane tempatnya ni...Nak jumpa Stacy lah....

    BalasPadam
  27. joann....tgk banner kat atas...nanti akan letak lokasi map tu...

    BalasPadam
  28. sedehnyaaa...aku x leh dtg...dah semangat nk beli bj biru ni...so..utk ajah ngn riana..saingan ko sorg dah xda...hohohoho...enjoy k kengkawan...uuuwwwwaaa.....-SUN-

    BalasPadam
  29. itu je ke aturcara majlis ni.. macam aktiviti budk sekolah je.. sekadar dtg nak jumpa pun kena bayar ke.. kalau ada dinner ke ok la.. kalau setakat nak makan roti canai. buat rugi je.. gerenti kene delete nye post ni... kakaka AJK semua tak sanggup terima kritikan ni..

    BalasPadam
  30. There is no free lunch in this world...kalo nak free je itu namanya kedekut bin bahkil. is ok..kalo x dtg tu ko punya suka. tak main paksa...Roti Canai? So nak Stacy perform kat Mamak Stall ke? ...Bukan AJK x dpt terima kitikan, cuma kritikan ko tu cheap sgt..

    BalasPadam
  31. owhh....terima kasih atas komen sinis ko, anon. Ini akan membakar lagi semangat peminat2 Stacy dtg berpusu2 ke majlis ni..utk pengetahuan, anon..dah ada peminat2 dari kuantan, p.pinang, johor, kk bagi menjayakan majlis ini. Alamak!Terlebih sudah...

    BalasPadam
  32. Menarik jugak rancangan ni... orang bagi komen jawab la elok - elok, nanti apa pamdangan orang lain, sebagai penganjur program, tak manis cakap macam tu, that bad reputation nanti. kesian cik anon. bak kata orang tua tua tarik rambut dalam tepung, tepung tak tumpah, rambut tak putus.


    Stacy boleh

    BalasPadam
  33. kalo nak komen pun elok2 gak ya anon. Kalo dah la masuk rumah org..biarla bersopan ya..

    BalasPadam
  34. harap maklum ye.. kalau taknak pegi, or tak minat stacy.. jangan lah bising2 kat sini. org lain tak kisah pun.. awak pulak yg lebih2. sesungguhnya korang ni memang dengki. Bulan2 puasa ni aku harap langau2 ni berubah sikap.

    BalasPadam
  35. utk para pengomen yg budiman..
    di sini aku sbg sorang rakyat malaysia yg terkenal ngan budi bahasa nye.. kekadang aku terpikir, naper lagi masih wujud pengomen or pendengki yg tidak ingat akan bulan yg penoh mulia ini.. bulan nie kan BULAN RAMADHAN.. sesungguhnya kikis la perasaan kamu yg penoh jahil itu.. kami di sini tidak menganggu ketenteraman hidup kamu... dan mengapa kamu hendak menganggu ketenteraman para Stacy's Frenz?
    Kami menerima semua segala kritikan dan pandangan kalian.. tapi biar berpada la ye kritikan itu..komen yg ada hantar itu mencerminkan isi hati kamu.. kamu komen yg buruk, kami terima.. komen yg baik kami terima juge.. terima kasih di atas komen anda semua... ingat... BAHASA JIWA BANGSA

    BalasPadam
  36. kritik dgn komen tu lain. cuba cek balik kamus. lagipun nampak sgt ayt tu menghina. korang ingat berbaloi ke bayar harga tu makan roti canai jek???? kamipun ada rancangan juga, supaya tak ada kekurangan atau tak kepuasan hati..

    BalasPadam
  37. bayar pun berbaloi14 September 2008 8:50 PTG

    wah anon....ko jeles ek??jnji kami adoo..ko adoo??non adoo rite??so...persal anon ni bengap sgt ek??baru kluar dr hutan ek??ko tgk la mane2 majlis..mesti la kne byr...coz nk byr makanan lg..nk beli sume kelengkapan lg..ko hengat free ke tuh??lau xske...duk diam..ni majlis rasmi..lau ko nk free...ko bole pegi function kt tepi jln...@ ko g konsert..but,konsert pown berbayar kan??bengap btul anon ni...wah..ajk lak..ala anon..ko jgn nk berselindung dgn name anon tuh..hengat xtaw...vudus punyer orang!org kg pun tahu yg kena byr.n xkan la juz mkn roti canai..ko skolah xabes ek anon?

    BalasPadam
  38. waah..anon..bek punye komen..huhu..pape pown..tenkiu ya coz komen...tp..kami mmg xsediakn roti canai..lau ko nk bole lah..tp ko kne bawak bekal..wkaakakaa...
    udah2 la lau jeles tuh..tgk sikit..ni bulan ape....sedarlah wahai anon....di bulan yg mulia ini...sama2 la kita kembali ke jln yg benar..mane yg bengkok..kita lurus kan..mane yg kurang...kita tambah kn..xgittew uolss??kann??so anon..tenkiu ye coz bg komen yg akan menaikkn lg semangat kami..semangat perjuangan..btul tu kater akak reen..bahasa jiwa bangsa.

    BalasPadam
  39. hahahahahahaahaha ada gak insan yg dengki bln2 posa ni....xtakut dosa ker... setahu aku bln mulia ni setan semua kena rantai... rupanya ada terlepas.... tolong2...... upps... over plak.....

    BalasPadam
  40. ooo payung jer ker hadiah dia kose...merelip lah baju hujan aku nnti....pasti riana kalah....hohohoh

    BalasPadam
  41. Adoi anon neyh.ta abes2 dengki.dah2la tu.igt neyh bulan ape.sedarlah sket wahai anon.

    BalasPadam
  42. Adoi anon neyh.ta abes2 dengki.dah2la tu.igt neyh bulan ape.sedarlah sket wahai anon.

    BalasPadam
  43. SI ANON TU DENGKI. DIA TU TAKDE SEKOLAH TU LA KATA DIA KOMEN, PADAHAL ITU KUTUKAN. KO JELES LA TU ANON SEBAB KO TAK DAPAT BUIAT MAJLIS UTK ARTIS TAIK KUCING KO TU WAKAKA. KESIANNYA DAH TAKDE RUMAH, TU YG MEREMPAT MASUK KE RUMAH STACY. DAH LAH HIDUP KO HINA...DAN TAKDE ORG PEDULI, KO MASUK PULAK KE SINI YA...KESIAN, DAH LAH BURUK NUKA, MULUT PULAK BUSUK DAN HIDUP BERGELUMANG DOSA MENGUTUK ORG....PADAN MUKA ...PTUI... ( KO JGN INGAT ORG NAK JAWAB KUTUKAN KO TU DGN SOPAN.TARIK RAMBUT DLM TEPUNG KONON!...MUKA TAK TAU MALU!!! DAH LA MENGUTUK ..NAK PULAK ORG HORMAT DAN BALAS DGN SOPAN..PIRAHHHH SOPAN KEPALA HOTAK).

    P/S: ORG BERBUDI ...KAMI BERBAHASA. ORG KURANG AJAR...KAMI BELASAH...PTUI.!!!!!!

    BalasPadam
  44. Biarlah org mcm tu X boleh di layan.Dia yg malu sendiri bila dia kata kita padam komennya kerana AJK tak boleh terima komen. Kami sengaja tak padam...biar org lain tengok samada itu KOMEN atau KUTUKAN. Tapi yg penting kita dah malukan dia bila dia kata kita akan padam.Jgn balas kasar dgn dia, kita balas dgn cara lembut...tapi sakitnya bukan kat kulit saja...malah tersa sampai ke tulang, ini lah cara org bijak dan berhemah.

    P/S: NAK TANYA DIA JUGA,

    ADAKAH MAJLIS KAT SEKOLAH ADA FASHION SHOW DGN MODEL2 MELETUP?

    ADAKAH MAJLIS SEKOLAH ATAU HARI GURU JEMPUT PENGACARA DAN PENYANYI? BIASANYA YG JADI MC DISEKOLAH ...ADALAH GURU ATAU MURID SEKOLAH ITU SENDIRI.

    ADAKAH MAJLIS KAT SEKOLAH ADA PERSEMBAHAN NYANYIAN DARI JUARA AF? BIASANYA HANYA KALANGAN PELAJAR SAJA YG MENYANYI

    ADAKAH DI SEKOLAH DIHIDANGKAN MAKANAN ALA BUFFET?

    * SEKARANG KITA TAHU BETAPA RENDAHNYA TAHAP PEMIKIRAN SIPENGUTUK TU...KAN? SO BUAT APA NAK LAYAN ORG YG PENDEK AKAL? HARAP AHLI SF JGN LAGI LAYAN .TQ

    BalasPadam
  45. Encik Kos, buat apa nak sopan dgn org mcm tu? nanti makin ramai yg kurang ajar kat sini. Kalau org kurang ajar, maki saja cukup2. Dia X hormat tempat ni, buat apa dia minta dihormat balas sopan?. Report jer kat Wartawan, biar femes dan hot cerita kamu dimajalah dan bagitau ramai yg dengki dan iri hati atas ke jayaan kamu. Satu lagi, bukan nak mengata la, tapi kamu ni terlalu low profile, tengok FC lain ...suka menonjolkan diri, kalau ke mana2 show, siap pakai baju sama warna supaya org kenal mereka dari FC mana.

    BalasPadam
  46. nk ikut cara FC lain?emm..klu ble biarla SF lain dr yg lain kang ada lagi PENDENGKI N PENGUTUK ngata yg SF ni xde pendirianla...pak turut la...whateva lagi la..apapn yg SF lakukan mmg ada yg BENGKAK HATI n GATAL JE JARI NK MENAIP PELBAGAI KUTUKAN..nape x buka OTAK TU CKET?? MALAYSIA NI KECIL JE..BYK LAGI MENDE YG BERFAEDAH NK FIKIR DR NK CONDEMN JE..STACYFRENZ BRAVO!!

    BalasPadam
  47. Aiyoo....Lada!!! Mana ko pergi...miss u sesangat la...adee...

    BalasPadam
  48. panas... panas..... dasat gak anon ni.... xper geng sf.... kita buktikan kat dia nanti mcm mana majlis tu nanti..... biar dia malu nak tunjuk muka,,,,, adoi.....

    BalasPadam
  49. Adussssssss...x dpt join sy d sabah..tp bule bah kalo stacy dat day sy tatap pakai baju kaler biru......he..he

    BalasPadam