• Sila daftarkan terlebih dahulu nickname anda.
  • Dilarang sama sekali menulis perkataan lucah ataupun berbaur agama dan politik di chat room ini.
  • Semua chatters diminta menghormati antara satu sama lain. Bersatu teguh, bercerai roboh.
  • AMARAN: Chatroom ini bukan medan untuk memperbesarkan isu-isu kecil mahupun provokasi.
  • Sebarang pengiklanan atau promosi yang tidak wajar atau tidak berkenaan juga adalah dilarang!
  • Nickname Stacy di Chatroom ini ialah Akustacyaf6

19 Ogo 2008

STACY DI DATARAN MERDEKA SEMPENA KONSERT AMBANG MERDEKA

SEMPENA MERDEKA,DITAMPILKAN BANNER AF6 MENUNJUKKAN STACY UNTUK SEMUA LAPISAN MASYARAKAT DI MALAYSIA, STACY UNTUK SEMUA.

Stacy akan muncul membuat persembahan di Dataran Merdeka bersempena dengan Hari kemerdekaan kita yang ke 51 ini. Program yg diberi nama AMBANG MERDEKA itu jga akan bersiaran langsung menerusi TV1 bermula 10.30 malam - 12.30 pagi.

Selain Stacy, antara nama besar yang akan membuat persembahan pada malam tersebut adalah, Dato Siti Nurhaliza, Mawi, Karen Kong dan kumpulan Meet Uncle Hussain. Persembahan pada malam itu difahamkan akan dibahagi kepada tiga segmen. Segmen pertama adalah persembahan tarian dan kebudayaan masyarakat majmuk di malaysia.

Stacy dijangka akan muncul dalam segmen kedua pada malam itu. Sesiapa yg berada berdekatan dengan Selangor dan Wilayah Persekutuan yang ingin melihat persembahan Stacy dengan lebih dekat, bolehlah datang beramai-ramai ke Dataran Merdeka pada 30hb.Ogos ini bermula pada 10.00 malam.

10 ulasan:

  1. Good luck girl.

    BalasPadam
  2. Padamu STACY...BUKTIKAN MLM TU MLM YG PALING BERMAKNA..PALING BERSEJARAH..PALING MEMBANGGAKAN SEMUA...DOA KAMI SENTIASA MENGIRINGIMU..MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA!

    BalasPadam
  3. Yeah...Stacy akan menghiburkan semua lapisan masyarakat di tempat terbuka, tak perlu jemputan Khas macam kat FFM hari tu...datang la sesiapa yg berada di Area Klang Valley

    BalasPadam
  4. Kak Senah pun nak datang lah Mlm merdeka ni, siap pakai kebaya sempit lagi dgn labuci di sini sana, biar lip lap-lip lap...mesti meriah no. dah terlanjur akak mai sini jauh2 dari penang. sapa yg nak jumpa Kak Senah, mai la pi ramai-ramai no.... - KAK SENAH KEREMPENG

    BalasPadam
  5. Cik Gayah Chantek pun tak nak ketinggalan lah. Cik Gayah siap beli tudung yg lip-lap lip-lap kat jalan Tunaku Abdul Rahman, nantikan kemunculan Cik gayah ya,,,,,syg semua - CHEK GAYAH CHANTEK

    BalasPadam
  6. tahniah stacy..buktikan stacy paling meletup pd mlm tu..lupakan kesilapan lepas...fans stacy yg boleh dtg, silalah bersama2 menjerit nama stacy ..biar dataran merdeka gegar..tanda betapa ramainy penyokong stacy..
    selamat hari merdeka....
    sama2 kita menghayati kemerdekaan..sama-sama doakan semoga negara Malaysia aman damai sampai ke penghujungny.

    love stacy..

    love malaysia!

    BalasPadam
  7. Yes! Semalam Stacy di Pusat Kebudayaan Penampang, Sabah meletop. Fans went crazy pasal stacy! The moment stacy perform, semua turun dekat pentas nak ambil gambar dan video. Berebut2 mintak autograph stacy. Bebudak sekecik 8 tahun pun mintak autaograph dari Stacy tau. Stacy yang cerita ya. :) Peminat2 di KL dan Klang Valley mcm mana pulak?

    BalasPadam
  8. Kami ajan datang berdoyon-doyon, harap pihak penganjur AMBANG MERDEKA benarkan kami minta autograf Stacy...sayang Stacy...wah terlebih sudah - IDA KEMETOT

    BalasPadam
  9. Haiii....smlm d Pusat Kebudayaan Penampang memang meletup sampai terlebih sudahhh...bukan takat budak2 8 thn jak aunty2 uncle2 pun ada siap beli album dgn poster minta stacy sign lagi tau...ok...fans kl..jom support stacy...ambang merdeka tu..pastikan..nama stacy berkumandang...seiring dgn lagu..ya...Go Go...STACY... - Luv, Cornetto

    BalasPadam
  10. I likeeeee stacy menari memang best lah, kat kebudayaan tu tak puas tengok nak lagi, Wah! terlebih sudah......

    BalasPadam